Szolgáltatások

Profi szobafestés megfizethető áron

Profi szobafestés megfizethető áron

Szürkések, sárgásak a falak, esetleg itt-ott már a festék is lepattogzott? Régen volt tisztasági festés a lakásban, az irodában? Szeretne lakásfelújítás alkalmával új életet lehelni az ódon falakba? Lecserélte a bútorait, így azok már nem igazán passzolnak a falak színéhez? Szívesen követi a lakberendezési, belső építészeti trendeket, ezért gyakrabban változtatja otthona falainak árnyalatait? Régi vágya egy dizájnos tapéta vagy néhány figyelemfelkeltő tapétacsík használatával dobná fel az egyszínű falfelületeket? Csapatunk mindenben áll a rendelkezésére. Csakis a szobafestésben jártas, a munkájukban igényes, megbízható szobafestőkkel dolgozunk, olyanokkal, akik nem csak naprakészek a legújabb szobafestési módszerekben, de akik kellő szépérzékkel és kreativitással is rendelkeznek. Szobafestést, mázolást, tapétázást egyaránt vállalunk, és nem teszünk különbséget nagyobb volumenű vagy kisebb munka között. Ha színvonalas szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, egyeztessen velünk a további részletekről!
Lépcsőház festés mesterfokon

Lépcsőház festés mesterfokon

Sokan alábecsülik a rendszeres lépcsőház festés jelentőségét, pedig mind higiéniai, mind pedig esztétikai szempontból különösen fontos, hogy a lakóközösség olykor erre is áldozzon. A lépcsőház festés gyakorlatilag ugyanúgy zajlik, mint a hagyományos szobafestés, csupán az emeletek, helyiségek száma, nagysága, a munka komplexitása alakítja, hogy mennyi idő alatt készül el a festés.

Az alapos helyszíni felmérés után a falak előkészítése is a szakember feladata. Minden szobafestő tudja, hogy a festék csakis akkor fog kellően megtapadni és sokáig fenn maradni, ha az megfelelő alapra kerül. Ezért időt, energiát szánunk a falak egyenetlenségeinek kijavítására, így mindig a glettelési, csiszolási munkákkal kezdjük a lépcsőház festést.
Nem csak jobb érzés belépni egy frissen festett, tiszta lépcsőházba, de az ingatlan értékét is növeli, ha a falak szépek és jó állapotban vannak. Kérje megbízására szabott árajánlatunkat most!

Csarnokfestés akár rövid határidővel is

Csarnokfestés akár rövid határidővel is

Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött, nagy rutinunk van a nagyobb horderejű szobafestési, mázolási munkákban is, így az ipari vagy mezőgazdasági létesítmények, a csarnokok festése sem okoz gondot. Mivel ezeken a helyeken általában valamilyen termelés, anyagmozgatás is zajlik, ezért hogy a festéssel ne akasszuk meg a mindennapi teendőket, ipari létesítmények és csarnokok festését a helyszínen zajló munka mellett is végzünk, akár rövid határidővel is. Ügyfeleink maximális elégedettségére törekszünk, így kiemelten figyelünk arra, hogy a munkánk végeredménye tökéletes, időtálló, mégis megfizethető legyen. A nagyobb felületek festésében, renoválásában is szakmai tudásunk legjavát nyújtjuk, precízen, gyorsan, a munkavédelmi és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően dolgozunk, ezt garantálhatjuk. Szeretne megbízására szabott árajánlatot kapni? Egyeztessen velünk egy helyszíni felmérés részleteiről!
Mázolás kültéren és beltéren

Mázolás kültéren és beltéren

Mázolás az, amikor a különféle tárgyak, nyílászárók és egyéb felületek tartós védőbevonatot kapnak. Azért, hogy ellenállóak legyenek a különféle környezeti hatásokkal szemben, hogy az acél- és a fémfelületek rozsda- és korrózióállóvá váljanak, illetve, hogy esztétikailag is szebbek legyenek, a mázolás egy fontos mozzanata a szobafestésnek. Cégünk kül- és beltéren egyaránt vállal szakszerű és gyors mázolást. A mázolás magába foglalja az adott felületek megfelelő előkészítését, a fedőréteg felvitelét, valamint adott esetben az utókezelési műveleteket is. Kérje a megbízására szabott árajánlatunkat, vagy érdeklődjön munkatársainknál a további részletekről!
Profi tapétázás

Profi tapétázás

Manapság, amikor a tapéták reneszánszukat élik, egy valamire való szobafestőnek a tapétázáshoz is értenie kell. Az elmúlt évek alatt cégünk nagy tapasztalatra tett szert a tapétázás területén is: dolgoztunk már papír, gyapjúrost alapanyagú tapétával is, de az igen közkedvelt vinyl tapéták, selyemtapéták felhelyezése sem okoz nehézséget a számunkra. Ahogy szobafestésnél, úgy tapétázásnál is szakértelmünk legjavát nyújtjuk, precízen, milliméterre pontosan dolgozunk, ami a tapétázásnál egyébként is alapelvárás. Ahelyett, hogy házi, csináld magad módszerekkel kísérletezne, bízza inkább profikra a munkát! Ha szeretné, a megfelelő alapanyagú, minőségű tapéta kiválasztásában is szívesen állunk a rendelkezésére. Hívjon minket bizalommal és kérje az árajánlatunkat!
Tisztasági festés pénztárcabarát áron

Tisztasági festés pénztárcabarát áron

Nem csak esztétikai szempontból, de higiéniai okokból is célszerű 3-5 évente egy tisztasági festést is megejtenie. A falak fertőtlenítése és tisztítása otthona belső tereinek levegőminőségén is nagyban javíthat, ráadásul egy tisztasági festéssel a falfelületeken megtapadt pornak és egyéb szennyeződéseknek is búcsút inthet. Tisztasági festésnél is a lefestendő felület nagyságától és állapotától függően tudjuk meghatározni a pontos árat, így érdemes első körben egy díjmentes helyszíni felmérésről egyeztetnie velünk. Mivel tisztasági festésnél a már meglévő rétegre kerül egy új réteg festék, ezért egy viszonylag gyorsan kivitelezhető munkáról van szó. Régóta halogatja, mert nem talált még megbízható, megfizethető szobafestőket? Szavazzon bizalmat nekünk, garantáltan nem fogja megbánni, ha mellettünk dönt!
Díszítőelemek felrakása

Díszítőelemek felrakása

A különféle díszítőelemek használatával egyedivé, stílusossá, trendivé varázsolhatóak a fehér vagy színes falfelületek. Csapatunk bordűrök, díszlécek, sablonok, tapétacsíkok, matricák, esetleg gipszből vagy polisztirolból készült díszítőelemek felrakásában is áll a rendelkezésére. Legyen szó néhány diszkrét díszítőelemről, vagy akár két színt elválasztó, hangsúlyosabb díszítőelem felrakásáról, ránk ezekben is számíthat. Professzionális szobafestés Budapesten és egyéb első osztályú kiegészítő szolgáltatások megfizethető áron – ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk! Akár konkrét ötlete van, akár még csak egy halvány elképzelése, mi segíthetünk tervei megvalósításában. Gyors kiszállással dolgozunk. Töltse ki most minél részletesebben online ajánlatkérő-űrlapunkat!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Hívás