Rólunk

Szobafestés, mázolás, tapétázás, megbízható, profi csapattal korrekt áron, Budapesten és vonzáskörzetében!

Gondolkodik azon, hogy miért minket válasszon a szobafestéssel, mázolással, tapétázással foglalkozó cégek közül? Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam csapatunkat, a Felületképzés Kft-t.

 

A cégvezető és a dolgozóink döntő többsége is több, mint 30 éves szobafestői tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt megszámlálhatatlanul sok elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak. Referenciát jelentenek a megrendelőink számára a professzionálisan kivitelezett és elvégzett munkáink. Tanácstalan ügyfeleinknek új ötletekkel és tanácsokkal segítünk könnyebbé tenni a választást.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a szobafestő munkáink során a minőségen túl közismerten nagy gondot fordítunk a rendre és a tisztaságra is. Több szakma jelenléte esetén kooperatív hozzáállással végezzük el a ránk bízott feladatokat.
A megszerzett tapasztalatainkat folyamatos képzésekkel bővítjük, továbbá új technológiák és anyagok felhasználásával ötvözzük.

Nagyobb szobafestéssel/ mázolással kapcsolatos projektek mellett szívesen vállalunk kisebb munkákat is. Legyen szó akár egy szoba festéséről, mázolásáról vagy tapétázásáról!

 

Erősségeink közé tartozik a minőségi követelmények mellett a kivitelezési határidők pontos betartása és a korrekt árképzés! Erre az összeszokott és évek óta együtt dolgozó szobafestő és mázoló csapatunk a garancia!

 

Fontosnak tartjuk, hogy nyereségünk egy részét új technológiák megismerésére, korszerű gépek és eszközök beszerzésére fordítsuk.
Szeretjük a választott szakmánkat. Ismerjük és alkalmazzuk az innovatív anyagokat és eljárásokat a szobafestés/mázolás/tapétázás során.

 

Amennyiben elnyertük bizalmát, keressen minket elérhetőségeinken.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Hívás