GYIK

A munkafolyamatok során kapott “Gyakran Ismételt Kérdések” megválaszolásával próbálunk ügyfeleink segítségére lenni. Amennyiben az alábbiakban nem talál választ a kérdésére, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 

  • Az első kapcsolatfelvétel után mennyi időn belül tud általában elkezdődni a tényleges munka?

Ez nagyon változó. A felmérés legtöbbször néhány napon belül megtörténik. A tényleges munkavégzés kezdete megbeszélés tárgya, de általában egy hónapra előre be vagyunk táblázva, azonban adódhatnak olyan időszakok, amikor kis szerencsével akár azonnali megkeresésekre is tudunk reagálni.

 

  • Festést és tapétázást is vállalnak?

Igen, természetesen minden olyan tevékenységet, amely szorosan kapcsolódik a felületképzés (festés, mázolás, tapétázás) munkakörhöz.

 

  • Nem értek a festékekhez, tapétákhoz, nem tudom milyenek a helység adottságai. Előzetes állapotfelmérést, szakmai tanácsadást is vállal a cég?

Az előzetes helyszíni felmérést árajánlat adás előtt ingyenesen elvégezzük. Ekkor a szaktanácsadás is megtörténik és a kivitelezés ideje alatt is természetesen mindenben segítünk.

 

  • Előzőleg elrontott munka (pl. felpúposodó tapéta, nem illeszkedő minta) javítását is vállalják?

Amennyiben kapacitásunk engedi, kisebb feladatokkal is megkereshetnek minket.

 

  • Milyen kiszállási, parkolási, illetve egyéb költségekre számíthatok?

Kiszállási díjat Budapesten és vonzáskörzetében nem számítunk fel.

Parkolási díj megtérítésével 1 db autóra azonban számolnia kell a megrendelőnek, főként a belvárosi részeken, de csak a kivitelezés időtartama alatt.

 

  • Általában meddig tart a munkafolyamat?

A munka időtartamát leginkább a megrendelő igénye szerint, főként a kivitelezési határidőhöz igazodva alakítjuk. Az ehhez szükséges létszámot is így határozzuk meg.

 

  • Ha a száradást követően nem vagyok elégedett az eredménnyel, milyen feltételekkel jelezhetem a problémát?

Az általunk végzett munkára 1 év garanciát és szavatossági időt vállalunk.

 

  • Kik jönnek majd a házamba/lakásomba?

Csapatunk tagjai régóta együtt dolgozó, megbízható, nem italozó magyar szakemberek, szobafestők, akik igényesek munkájukra és a környezetükre egyaránt. Indokolatlan felfordulástól, értékek eltulajdonításától nem kell tartaniuk a megrendelőinknek.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Hívás