Ha megvan a tökéletes falszín, tudunk profi szobafestőt hozzá

Ha megvan a tökéletes falszín, tudunk profi szobafestőt hozzá

Legyen szó kisebb átalakításról, renoválásról vagy teljes körű szobafestésről, kulcsfontosságú tényező, hogy ne csak egy jó szobafestőt találjunk, hanem tudatosan válasszuk ki egy-egy helyiség falszínét is. Bármennyire is imádjuk a mély, karakteres árnyalatok, azok nem biztos, hogy falszínként is megállják a helyüket, mint ahogy azt is jó tudni, hogy a fehér falakon túl is léteznek lehetőségek. Mivel a falszínek nagyban meghatározzák a helyiségek alaphangulatát, illetve a közérzetünkre is hatással vannak, ezért nem mindegy, hogy milyen árnyalatok mellett tesszük le a voksunkat.

Íme, néhány jó tanács, amit segíthet a döntéshozatalban:
• Inspirálódni nem csak ajánlott, hanem egyenesen kell is. Nézegessünk lakberendezési katalógusokat, használjuk a közösségi média platformjait, hogy minél több ihletet merítsünk!
• Helyiségről helyiségre haladjunk és mindegyiket külön-külön is elemezzük.

Nézzük meg a szoba, konyha, fürdő fekvését, ha már be van rendezve, figyeljünk a bútorok, kiegészítők színére, de vegyük azt is számításba, hogy milyen irányból és milyen mennyiségben kapnak fényt a lakás ezen pontjai!
• A nyugati tájolású helyiségeket reggel kevesebb fény éri, közvetlen fényt csak a délutáni órákban kapnak, így ide érdemes a melegebb tónusok közül választanunk.
• A keleti fekvésű helyiségekre pont az ellenkező az igaz. Ezek reggelente világosabbak, naposabbak, így ide jöhetnek a kicsit hidegebb árnyalatok is.
• A világosabb színektől optikailag is nagyobbnak hathatnak a helyiségek, így ezt a szempontot is érdemes figyelembe vennünk.
• Ha olyan helyiségbe választunk falszínt, ahol inkább az esti órákban tartózkodunk, például a hálószobában, érdemes a választott színt lámpafénynél is ellenőrizni.

Szobafestő Budapesten – ha jól jönne a profi segítség

Rutinos, az aktuális trendekben és a modern technológiákban jártas megbízható szobafestő csapatunkra minden körülmény között számíthat. Lépjen kapcsolatba velünk, ha Budapesten szobafestőre van szüksége!HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Hívás