Bemutatkozás

Szobafestés, mázolás, tapétázás, megbízható csapattal korrekt áron,
Budapesten vagy bárhol az országban!

Hogy miért minket válasszon a szobafestéssel, tapétázással foglalkozó cégek közül? Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassam magunkat, az Europainter Kft-t.

Cégünk mindkét tulajdonosa és ügyvezetője több mint 30 éves szobafestői tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt számtalan elégedett ügyfelet illetve referenciát szereztünk.

Sárközi Sándor

sarkozi.sandor@europainter.hu
+36 (20) 436-3330

Cseh Attila

cseh.attila@europainter.hu
+36 (20) 436-3377

Büszkék vagyunk arra, hogy a szobafestő munka minőségén túl közismerten nagy gondot fordítunk arra is, hogy nem okozzunk felfordulást, szennyeződést, különös tekintettel vagyunk megrendelőink bútoraira, egyéb értékeire.

A megszerzett tapasztalatokat folyamatos képzésekkel, az új technológiák és anyagok felhasználásával ötvözzük. Ezért tudunk kiemelkedő referenciákat felmutatni.

Nagyobb szobafestéssel/ mázolással kapcsolatos projektek mellett szívesen vállalunk kisebb munkákat is a legkorszerűbb technológiákkal. Legyen szó akár egy szoba festéséről, mázolásáról vagy tapétázásáról, illetve az utóbbi évek igénye alapján hőszigetelés kivitelezéséről!

Erősségeink közé tartozik minőségi követelmények és kivitelezési határidők betartása! Erre a 15 fős állandó és évek óta együtt dolgozó szobafestő és mázoló csapatunk a garancia!

Fontosnak tartjuk, hogy eredményünk egy részét új technológiák megismerése, korszerű gépek és eszközök beszerzésére fordítsuk.

Szeretjük a választott szakmánkat. Ismerjük és alkalmazzuk az innovatív anyagokat és eljárásokat a szobafestés/mázolás és tapétázás közben is.

 

Hívjon minket most!